Friday, 5 August 2016

Tips Untuk Smart Shopping Online~

Hi,

Dah lama kila x update blog. Dah bersarang. If rumah kira dah berhantu dah ni kena tinggal lama. Dari anak satu. Sekarang dah anak 2 pun. :) So, sejak2 dah jadi mak ni mesti banyak shopping barang2 anak kan. So, kila nak share tips untuk smart shopping especially barang2 anak.

Siapa dekat sini suka sangat shopping lazada, tesco online, groupon, Zalora dan macam2 lagilah. Kat sini kila nak share yang actually korang boleh earn cash back balik based on ape yang korang shopping. Lagi banyak online shopping, lagi banyak lah dapat return cash balik. Senang je.

Korang register dekat link ni.
https://www.shopback.my?raf=gcbEI5

Lepas dah register, korang start lah shoopping dari situ. Nak senang download apps tu dekat handphone. Bila nak shopping je bukak dari situ, Ade list stores yang terlibat. Antaranya ialah Lazada. Mak2 suka kan shopping Lazada. Especially bile ade baby fair kat situ. Pampers murah2. Selain boleh pakai voucher code, korang boleh jugak dapat cash return.

Untuk lazada cash return dia up to 12% tau. Maksudnya if korang shopping pampers harga RM89, korang akan dapat balik duit RM10.68. 


Best ke idak? So, cepat2 lah daftar kat link di atas. ;)

Shakila

No comments:

Post a Comment